BTW-vrije dagen
t.w.v. 21%
21% korting op alles! BTW-vrije dagen: 21% korting op alles!
Mijn account Inloggen
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf
  • Voor 20.00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Gratis retourneren binnen 180 dagen
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf

Filters

Sorteren

Merk

Merk

Heb je een voorkeur voor een fabrikant? Geen probleem. Je kunt heel eenvoudig alle andere merken achterwege laten door alleen het merk dat jouw voorkeur heeft aan te vinken.

Type (Sleutel)

Type (Sleutel)

Je kunt kiezen voor verschillende varianten sleutels.

Maatvoering

Maatvoering

Welke maat moet de opname van de dop hebben?

Prijs

tot

Wielmoersleutel voor demonteren van wielen.

Onmisbaar zijn wielmoersleutels. Voor het losdraaien van de wielmoeren. Essentieel voor het demonteren van banden of bij pech onderweg. De wielmoersleutels zijn verkrijgbaar in verschillende modellen. Namelijke een uitschuifbaar model, waardoor u de hefboom vergroot en nog meer kracht kan overbrengen, en een compact inklapbaar model. Of een kruissleutel met 4 opname maten. De meeste kruissleutels beschikken over de opname maten 17 mm, 19 mm, 21 mm en/of 23 mm. Alle wielmoersleutels zijn vervaardigd uit chroomvanadium staal. Kortom, een essentiële tool.

Misschien kent u Datona al van RTL7 of SBS. Hier zijn vaak producten van ons te zien. Of van Rintje Ritsma, vaste klant, wereldkampioen allround schaatsen en bovendien een grote Datona fan.

Datona heeft een breed scala aan gereedschappen. Zo is er voor iedere monteur speciaal gereedschap. Of u nou veel aan auto’s klust of een fietsenmaker bent. Bekende Datona producten zijn onder andere de straalcabines, paddockstands, compressors en werkplaatsinrichtingen. Zo is door middel van gereedschapswagens, garagekasten en gereedschapskisten al uw gereedschap op te bergen. Wij bezorgen in Nederland, België en Duitsland.