BTW-vrije dagen
t.w.v. 21%
21% korting op alles! BTW-vrije dagen: 21% korting op alles!
Mijn account Inloggen
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf
  • Voor 20.00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Gratis retourneren binnen 180 dagen
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf

Filters

Sorteren

Merk

Merk

Heb je een voorkeur voor een fabrikant? Geen probleem. Je kunt heel eenvoudig alle andere merken achterwege laten door alleen het merk dat jouw voorkeur heeft aan te vinken.

Soort doppen

Soort doppen

Maak hier een keuze tussen alle soorten doppen.

Maatvoering

Maatvoering

Welke maat moet de opname van de dop hebben?

Prijs

tot
Speciaal geselecteerd

Vrachtwagen

1 - 17 van 17 producten
Sorteren

Artikel niet kunnen vinden?

Neem contact op met onze specialisten via de klantenservice

Gereedschap voor de vrachtwagen

Vrachtwagens zijn grote en zware voertuigen. Het is dus vanzelfsprekend dat je voor het werken aan vrachtwagens ook groot en zwaar gereedschap nodig hebt. Met huis-tuin-en-keuken gereedschap ga je het niet redden wanneer je moet sleutelen aan vrachtwagens. Bij de onderdelen van vrachtwagens of andere grote voertuigen worden vaak andere maten gebruikt dan bijvoorbeeld bij auto’s. De afmetingen van bouten en moeren zijn een stuk groter. En dat is maar goed ook! Je wil natuurlijk voorkomen dat er iets afbreekt door het gebruik van onderdelen die niet stevig genoeg blijken te zijn. Het gebruik van grotere bouten en moeren is nodig door het gewicht en de krachten die vrijkomen tijdens het gebruik van een vrachtwagen. Ben jij regelmatig bezig met het sleutelen aan vrachtwagens en kan je wel wat handige tools gebruiken? Neem dan zeker eens een kijkje tussen ons gereedschap dat speciaal is ontworpen voor reparatiewerkzaamheden aan vrachtwagens.

 

Ook vrachtwagenchauffeurs kunnen terecht bij Datona

Datona is er niet alleen voor doe-het-zelvers, klussers en hobbyisten. Ook vrachtwagenchauffeurs kunnen bij ons terecht. Ben jij een vrachtwagenchauffeur die wel eens wat werkzaamheden aan zijn vrachtwagen uitvoert? En is het wel eens nodig om de vrachtwagen omhoog te liften? Maak dan gebruik van een handige vrachtwagenkrik. Met een vrachtwagenkrik lift je moeiteloos een vrachtwagen van de grond. Je kunt zelf bepalen hoe je de krik onder de vrachtwagen positioneert. Een vrachtwagenkrik is namelijk voorzien van meerdere standen. Natuurlijk is het bij een vrachtwagenkrik ook belangrijk om te kijken naar de maximale draagcapaciteit. De kriks zijn voorzien van stevige wielen en een handvat zodat je ze eenvoudig mee kunt nemen.

 

Extra zware krachtdoppen voor vrachtwagens

Met de extra zware krachtdoppen van Smoos draai je bouten en moeren van een vrachtwagen probleemloos los. Ook vastdraaien is geen enkel probleem. De zware krachtdoppen zijn leverbaar in grote maten waardoor ze met name geschikt zijn voor vrachtwagens en andere grote voertuigen. De grootste maat is 70 millimeter. Alle zware krachtdoppen worden geleverd in een handige voordeelverpakking van twee of drie stuks. Zo weet je zeker dat je altijd nog een exemplaar hebt liggen, zelfs als je er eentje bent kwijtgeraakt.

 

Koop handige tools voor jouw vrachtauto online op Datona.nl

Handige tools en benodigdheden voor jouw vrachtauto koop je eenvoudig online op Datona.nl. De extra zware en grote gereedschappen zijn ideaal voor sleutelaars die regelmatig reparatiewerkzaamheden aan vrachtauto’s uitvoeren. Al het gereedschap voor vrachtauto’s wordt gratis bij je thuis bezorgd. Ook retourneren is gratis en kan tot 180 dagen na aankoop!